Acte unitari comarcal de rebuig a l’actuació policial del dia 1 d’octubre

El passat 3 d’octubre la plaça de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners va ser l’escenari de la concentració que van protagonitzar milers de ciutadans i els alcaldes de la Selva, el Consell Comarcal de la Selva i diferents entitats com Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana i la Taula de Forces Polítiques i Socials de Farners. Es van concentrar per rebutjar les actuacions de l’Estat espanyol durant el referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre.

L’acte, organitzat per Crida per la Democràcia i al qual hi van assistir més de 5.000 persones, va comptar amb els parlaments de l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí, i de diversos regidors, així com del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i de les entitats Òmnium i ANC.

El discurs de cloenda va ser llegir per aquelles persones que van fer possible el referèndum a Santa Coloma de Farners. Un dels moments més emotius de la jornada va ser quan el músic colomenc Jaume Saurina va interpretar cançons com Torna Serrallonga, L'Estaca, i Els Segadors.