1a jornada del Torneig de bàsquet


Resultats Masculins

En categoria masculina, els 12 equips participants han disputat dos partits cadascun i ja s'han definit els encreuaments de quarts de final. Els enfrontaments, que es disputaran avui dissabte, són els següents:

M. ESTUDIANTES - CB CORNELLÀ
FC BARCELONA - CAI
REAL MADRID - CEB MARC GASOL
C. O. MANRESA - UBSA

Tots els resultats de la primera fase de grups es poden consultar a la pàgina web www.cbfarners.com/torneig dins l'apartat de RESULTATS.

Resultats femenins

En categoria femenina, els 8 equips participants han jugat dos partits dels tres de la primera fase. El tercer partit el jugaran avui dissabte al llarg del matí (horaris i classificació provisional a la pàgina web www.cbfarners.com/torneig). En aquest cas, els dos primers de cada grup passaran a jugar les semifinals, que també tindran lloc avui dissabte a les 17.55h i 19.00h).

Partits per streaming


Us recordem que les quatre semifinals, les dues femenines i les dues masculines, es podran seguir en directe per streaming al canal de Youtube Torneig de Farners U15 i també a l'apartat "streaming" de la pàgina web.

Podeu trobar més informació al lloc web (www.cbfarners.com/torneig), a twitter (@torneigfarners), a instagram (@cbfarners) o podeu enviar un mail a coordinador@cbfarners.com.

dsc03141.jpg dsc03347.jpg