Èxit d'assistència a les Jornades Europees de Patrimoni

Aquest dissabte han tingut lloc les visites guiades al monestir romànic de Sant Pere de Cercada, en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni. Es tracta d’un conjunt d’actes celebrats arreu d’Europa durant el segon cap de setmana d’octubre que tenen com a principal objectiu donar a conèixer a la ciutadania el patrimoni arquitectònic i cultural.

El protagonista de la tercera edició d’aquestes jornades a Santa Coloma de Farners ha estat Sant Pere de Cercada, una edificació fundada l’any 1136 on s’establí una comunitat de monjos agustinians. Els participants han gaudit d’aquesta trobada cultural i han pogut visitar i conèixer de primera mà els fets cabdals de la llarga història d’aquest mític emplaçament físic.

En total s’han realitzat dues visites, la primera a les 10:30 i la segona a les 11:30 hores, ambdues a càrrec de la companyia Atri Cultura, que ha brindat una magnífica explicació a tots els presents. Així doncs, la proposta ha tingut una molt bona acceptació per part dels habitants del municipi, donat que la resposta obtinguda ha estat molt positiva.

 

Area de govern: