Obrim els ulls. Perquè cap més dona els tanqui per sempre

Fotografia't per denunciar la violència de gènere

Description

La regidoria d’Acció Social i Habitatge i la CUP Farners col·laboren enguany en l’organització d’un taller de fotografia i unes jornades de debat que tenen per objectiu recordar-nos que el proper dia 25 de novembre es commemora, arreu del món, el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. Trobareu a l’agenda el programa complet d’activitats i als carrers de la ciutat, cartells que l’anuncien. El taller de fotografia té per finalitat que els participants que s’hi apuntin facin els cartells per empaperar el carrer el dia 25 de novembre. El programa però és més ampli que el curs. Inclou un taller sobre masculinitats, el dia 20 d’octubre, i una taula rodona de cloenda, el dia 25. Totes les activitats són gratuïtes. Apunteu-vos a farners@cup.cat i al telèfon 605961939 (Xavi)

Activitats:

Divendres 20 d'octubre, a les 18.30 h, taller de masculinitats per Amat Molero (a càrrec de l'associació Ulleres per esquerrans): Va dirigit a homes majors de 16 anys que tinguin ganes de reflexionar a nivell introductori sobre què suposa ser home a la nostra societat, les responsabilitats, límits i vivències. Places limitades.

Dissabte 21 d'octubre, a les 12 h, presentació del projecte Obrim els ulls perquè cap més dona els tanqui per sempre. Seguidament hi haurà un vermut.

Dissabte 28 d'octubre, al matí, curs de fotografia. Explicació sobre el tipus de retrat que hi ha, els enquadraments i explicació de com iniciar un projecte d'aqustes característiques.

Dissabte 4 de novembre, al matí, curs de fotografia. Explicació de la llum, la posició i perquè escollim cadascuna d'elles segons la informació que volem donar.

Dissabte 18 de novembre, al matí, curs de fotografia. Com editar les fotos, com presentar-les i realització de la pràctica.

Dissabte 25 de novembre, taula rodona per escoltar les experiències d'aquest projecte.

 

Start Date - End Date

21/10/2017

Start Time - End Time

10:30

Event Location

Casa de la Paraula

Cost

Share This