ESCOLA D'ADULTS MUNICIPAL

L’Escola d’Adults Municipal de Santa Coloma és un centre de titularitat municipal (depèn de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners).
 
El nostre centre programa tota una sèrie d’activitats formatives amb un ampli ventall de possibilitats i temàtiques tenint en compte les necessitats reals de formació que hi ha a la ciutat i a les rodalies. Tot aquest treball es fa de manera coordinada  amb tota la resta d’agents i entitats que treballen dins del món de l’educació a la nostra ciutat tot creant una xarxa de treball.

Així doncs, durant aquest curs hem programat cursos de nivell bàsic (llengua catalana a nivell oral, alfabetització...) fins a formació de nivell superior (accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys). Entre aquest mínim i aquest màxim de nivell formatiu hi podem trobar altre tipologia de cursos com (idiomes, informàtica, gastronomia, tallers artístics, d’habilitats personals...)

L’Escola d’Adults atén a usuaris amb una edat mínima de 16 anys, tot i això, enguany hem obert una sèrie de tallers dirigits a infants (tallers de cuina i de Lego), a més, hem col·laborat amb els diferents centres educatius de Santa Coloma de Farners (nivell de primària i secundària) organitzant uns grups de reforç escolar. 
Si fem un repàs al curs escolar d’una manera numèrica podem resumir dient que el nostre centre ha programat i realitzat 60 accions formatives (incloent totes les tipologies de cursos i tallers) i que hem tingut un total de 694 inscrits.
 
Durant el curs 2017-2018 celebrarem els 40 anys de formació d’adults a Santa Coloma de Farners i que programarem una sèrie d’activitats per commemorar aquest fet
Carrer Sant Sebastià, 91 17430 Santa Coloma de Farners
972 84 23 65
eafarners@scf.cat
http://scf.cat/microsites/escola-dadults/presentació
Horari: 

De 9 a 14 h i de 16 a 22h (de dilluns a divendres)
De 9 a 13 h (dissabtes)

NOTÍCIES