Tastet de marxa nòrdica

Descripció
LLOC DE TROBADA
Al Parc de Sant Salvador.
HORA DE TROBADA
9:00h
CAL PORTAR

Esmorzar, aigua, roba comode, i bastons de marxa nòrdica, si se'n disposen.

Es cediran gratuïtament 20 parells de bastons de marxa nòrdica; qui en porti que avisi per poder ampliar les inscricions a més gent.

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA

- Tastet de marxa nòrdica -

 

La Marxa Nòrdica és una manera de caminar on s’inclou no només l’acció de les cames, sinó també la part superior del cos, ja que es tracta de caminar impulsant-nos amb dos bastons dissenyats especialment per aquesta modalitat esportiva. Amb una bona tècnica, el resultat és un moviment natural que actúa de forma suau però molt efectiva en tot el nostre organisme, aportant-nos múltiples beneficis tan a nivell de salut com de millora de la nostra condició física.

 

L'activitat estarà dirigida per dues professionals, la Montse Estopà, instructora de marxa nòrdica i la Rosanna Maynegra, fisoterapeuta iniciada en marxa nòrdica, que ens explicaran els beneficis d'aquesta modalitat de caminar. Es faran les explicacions, estiraments i la pràctica necessària per iniciar-se en la marxa nòrdica. Les activitats de preparació es faran al parc de Sant Salvador i la caminada per practicar amb els bastons i aplicar els coneixements adquirits serà des del parc fins passat el balneari, per Sant Isidre i tornar per la carretera vella de Riudarenes. Ruta circular. En finalitzar hi haurà un petit pica pica.


Durada aproximada de l'activitat: 3,5 hores.


Inscripcions limitades a 20 persones.  Es cediran gratuïtament 20 parells de bastons de marxa nòrdica; qui en porti que avisi per poder ampliar les inscripcions a més gent.


Preu: gratuït.

Assegurança temporal per a 1 dia (pels que no tenen llicència): 5 euros.

 

Data inici - fi

27/05/2018

Hora inici - fi

09:00

Localització

Parc de Sant Salvador

Organitza

Centre Excursionista Farners

Correu electrònic

centre@cefarners.cat

Comparteix