AGENDA

Thursday, November 14 2019

SILENCIS
12:00 am

La pintora colomenca Maria Rosa S. Castells exposa una sèrie de paisatges inhabitats, gairebé onírics, de la seva producció recent, que sota el descriptiu títol de “Silencis” explora la tensió emotiva del silenci de qui transita en soledat la natura. La pintora empra colors freds i la llum suau dels dies de tardor per descriure uns paisatges -rurals, agraris- d'una bellesa coneguda que conviden l'observador al repòs i la introspecció asserenada.

INAUGURACIÓ

Divendres 20 de setembre, 19 h a la Casa de la Paraula.

La Física de la música, a càrrec de Quadívium
5:30 pm

Durant el transcurs del taller els alumnes tindran l’oportunitat de conèixer el concepte d'ones i harmonies per produir sons musicals.

Es tracta d'un taller molt participatiu on els alumnes també podran generar ones amb un aparell.

A càrrec de Quadrívium

JOSEP GODAY, ARQUITECTE D'ESCOLES, A CÀRREC DE MARC CUIXART
7:00 pm

ARQUITECTURA I CIUTAT

La ciutat és l'entorn enterament artificial i construït en el qual vivim gairebé sense adonar-nos de la seva complexitat i història. La ciutat és l'urbanisme dels carrers i els parcs, l'aglomeració d'edificis públics i privats i, sobretot, és un espai de múltiples funcions en el qual ens relacionem de maneres molts diferents. La ciutat, tal com és ara, és resultat d'un llarg procés històric. El mes de novembre us convidem a participar en un cicle de xarrades dedicades a l'arquitectura, el patrimoni arquitectònic i l'art públic de la ciutat.