AGENDA

Saturday, May 11 2019

La Revolta dels Segadors 1640
12:00 am

 

Exposició: Emanar. El viatge etern
12:00 am

En Miquel Samitier (Barcelona, 1978) és escultor de materials i formes nobles (fusta, ferro, marbre) que serven llur memòria i materialitat, que combina per a fer-ne peces equilibrades que tendeixen vers una expressió geomètrica pura i de tensió estàtica. L’artista ha assolit un llenguatge formal propi en el qual la multiplicació d’elements sobre un patró geomètric, la seva continuïtat, proporció mesurada i simetria es combinen per a produir objectes-metàfora en les quals la mirada de l’observador hi reposa asserenada.

Joaquim Jordà
12:00 am

 

XIV Festa de la Revolta dels Segadors
12:00 am

El cap de setmana del 10 al 12 de maig de 2019 Santa Coloma de Farners reviurà un dels fets històrics més importants que ha viscut aquesta ciutat: l’esclat de la Revolta dels Segadors.

La primavera del 1640 els ciutadans d’aquesta població de la Selva es rebel·laren contra les tropes de Felip IV i el comte-duc d’Olivares, una rebel·lió que en pocs dies s’estengué arreu de les comarques fins arribar a Barcelona, desencadenat el Corpus de Sang i la Guerra dels Segadors.

Els Atrapasomnis
11:00 am

Sou pares? Teniu canalla petita a casa? Doncs segur que coneixeu Els Atrapasomnis. El grup d’animació infantil i familiar actua arreu de Catalunya participant en festes majors, revetlles i festivals de música per als més menuts. Els seus concerts inclouen jocs i balls que agraden molt a la canalla. Acompanyen a la banda dos amics prou estranys i dvertits: la serp Siseta i la foca Filomena, que expliquen les seves aventures i canten cançons.

 

Roleguita & Boquerón
11:00 am

Roleguita & Boquerón, grup que lideren Susanna Clos i Ermengol Mayol, són una grup musical de Sant Quirze del Vallès que fan música per a públic infantil i familiar. Versionen cançons populars infantils i grans èxits de la música pop i rock, que adapten per als més petits. Els seus concerts són una festa molt animada de ritmes hip-hop, funky, reggae i blues, que convida tothom a ballar i saltar

 

La Cobla Contemporània
1:00 pm

La Cobla Contemporània és una formació consolidada a qui avala una llarga discografia de treballs publicats en els quals versionen, a ritme de sardana, grans èxits de la música popular contemporània. En el seu darrer disc adapten alguns dels èxitsmés coneguts de les músiques llatines i caribenyes, com ara el “Súbeme la radio”, d’Enrique Iglesias, o el “Despacito”, de Luís Fonsi i Daddy Yankee. La instrumentació de les seves version és la clàssica de les cobles catalanes i podreu ballar les sardanes sense cap dificultat.

Cursa del pa amb tomàquet
6:00 pm to 12:00 pm

La cursa de muntanya del Pa amb Tomàquet es celebrerà el diumenge 12 de Maig del 2019 a Santa Coloma de Farners, la Selva. 
Aquesta serà la 5a. Edició d'una cursa en un entorn de natura i muntanya on els corriols fan que sigui una zona espectacular.

Ese silencio incómodo
7:00 pm
El senyor peix
11:30 pm

El maresmencs Senyor Peix varen publicar el seu primer disc “Ballem el mon” l’any passat. És un treball de cançons de ritmes enganxosos i ballables que transita per sonoritats caribenyes, des de la salsa cubana fins al reggae i l’ska jamaicans, sense oblidar el pop-rock clàssic i fins i tot alguna balada a piano. És una banda nova de l’escena musical catalana que mira de fer-se un lloc entre el públic jove.