AGENDA

Wednesday, December 26 2018

2n Mercat de Nadal
12:00 am

Els artistes colomencs i de tota la comarca de la Selva són convidats a participar en una exposició col·lectiva d’art que té per finalitat exposar els seus treballs i animar la venda i el regal d’obres d’art per Nadal. És el segon any que es fa l’exposició. Els artistes trien les obres que volen exposar i hi posen preu. No és pas la sala però que fa les vendes, són els artistes directament.

El Rostre de l'Ànima
12:00 am

En Jordi Parera fa escultures de fusta d’aspecte aspre i primitiu que recorden les màscares i els caps esculpits dels ídols ancestrals de les societats tradicionals africanes, del sud-est asiàtic o de l’Oceania. Els atributs que permeten identificar les seves escultures com a caps humans hi són reduïts a l’expressió més essencial, a la pura indicació de la seva humanitat. I no sempre semblen humanes. L’escultor treballa preferentment la fusta, que poleix i entinta per a destacar-ne la materialitat orgànica.

Concert Sant Esteve
11:30 am

Corals "VeudMel", "Picaveu" i "dTUaTO"

Concert matinal de Sant Esteve, amb un atractiu programa de nadales d'arreu del món. Per finalitzar l’actuació, alumnes, ex alumnes i professors cantaran unes nadales tradicionals per encetar els actes del 30è aniversari de l’escola.

Quina de Nadal
5:30 pm
Concert de Sant Esteve
7:00 pm

El tenor colomenc Josep Viader i el pianista gironí Santa Escura tornen a l’Auditori, el dia de Sant Esteve, per oferir un recital de cançons populars catalanes, nadales i una selecció d’algunes de les peces més conegudes de la lírica europea, repertori que en ocasions anteriors ha trobat una acollida i recepció entusiastes del públic de la ciutat. Aquest concert, del qual es programa la quarta edició consecutiva, és ja un clàssic del cicle de música nadalenca de l’Auditori.