AGENDA

Saturday, December 22 2018

2n Mercat de Nadal
12:00 am

Els artistes colomencs i de tota la comarca de la Selva són convidats a participar en una exposició col·lectiva d’art que té per finalitat exposar els seus treballs i animar la venda i el regal d’obres d’art per Nadal. És el segon any que es fa l’exposició. Els artistes trien les obres que volen exposar i hi posen preu. No és pas la sala però que fa les vendes, són els artistes directament.

El Rostre de l'Ànima
12:00 am

En Jordi Parera fa escultures de fusta d’aspecte aspre i primitiu que recorden les màscares i els caps esculpits dels ídols ancestrals de les societats tradicionals africanes, del sud-est asiàtic o de l’Oceania. Els atributs que permeten identificar les seves escultures com a caps humans hi són reduïts a l’expressió més essencial, a la pura indicació de la seva humanitat. I no sempre semblen humanes. L’escultor treballa preferentment la fusta, que poleix i entinta per a destacar-ne la materialitat orgànica.

Viu el Nadal a Santa Coloma
6:00 pm
Presentació i partits del Club Hoquei Farners
4:00 pm
Va de tions
5:00 pm

Per Nadal el Tió arriba a casa de tots els nens i nenes. Però on va el Tió quan no és Nadal? I més important encara, què cal fer per a que cagui moltes llaminadures i regals? La Cristina Noguer ens explicarà tres contes sobre el Tió de Nadal -El tió de Nadal, El tió al país dels contes i El tió se’n va de vacances- i ens ensenyarà les cançons que li agraden més al Tió. En alguns dels contes apareixen altres personatges de l’imaginari infantil, com ara la Blancaneus, el llop i el flautista d’Hamelin. Un espectacle per a tota la família, però sobretot, per als més petits.

El ritme del carrer
5:00 pm to 8:00 pm

Què ens espera el 22 de desembre al Cercle Jove?

 

Dia dels torrons i concert amb la coral La Nostra Llar
5:30 pm