AGENDA

Monday, December 17 2018

2n Mercat de Nadal
12:00 am

Els artistes colomencs i de tota la comarca de la Selva són convidats a participar en una exposició col·lectiva d’art que té per finalitat exposar els seus treballs i animar la venda i el regal d’obres d’art per Nadal. És el segon any que es fa l’exposició. Els artistes trien les obres que volen exposar i hi posen preu. No és pas la sala però que fa les vendes, són els artistes directament.

El Rostre de l'Ànima
12:00 am

En Jordi Parera fa escultures de fusta d’aspecte aspre i primitiu que recorden les màscares i els caps esculpits dels ídols ancestrals de les societats tradicionals africanes, del sud-est asiàtic o de l’Oceania. Els atributs que permeten identificar les seves escultures com a caps humans hi són reduïts a l’expressió més essencial, a la pura indicació de la seva humanitat. I no sempre semblen humanes. L’escultor treballa preferentment la fusta, que poleix i entinta per a destacar-ne la materialitat orgànica.

Nadales al carrer
11:00 am

Amb la participació de les escoles La Salle, Castell de Farners, Sant Salvador d'Horta i EMM Josep Carbó

Allà on els arbres canten, de Laura Gallego
5:30 pm

Els membres del Club de Lectura Majúscules comenten Allà on els arbres canten, de Laura Gallego.

Sinopsi de l'obra:

La ira és una virtut o un defecte?
6:00 pm

De la mà del professor i filòsof Josep Mª Carbó, s’ha creat un espai on fer trobades informals per parlar amb rigor i esperít crític dels temes que ens preocupen. Es pot partir de l'actualitat, dels interessos personals o de grans temes, el resultat és el mateix: una conversa oberta, respectuosa i raonable que ens ajuda a plantejar-nos les dimensions profundes de la realitat. 

En aquesta ocasió la trobada girarà entorn de la pregunta "La ira és una virtut o un defecte?".

Assaig sobre la ceguesa, de José Saramago
6:30 pm

Els membres del Club de Lectura Cursiva comenten Assaig sobre la ceguesa, de José Saramago.

Sinopsi de l'obra:

Concert de corals "Clau de Sol", "Pizzicato" i "Decantus"
6:30 pm

L'Escola municipal de música Josep Carbó fa més de 30 anys que oferta estudis de música a la ciutat. Els alumnes, més de 170 aquest curs, de totes les edats, hi aprenen solfeig, harmonia i interpretació musical. Com a part de la seva formació, els estudiants són animats a integrar-se als grups i formacions musicals de l'escola, en els quals també participen els professors. Els concerts de l'Escola de música són l'oportunitat de conèixer els joves talents musicals de la ciutat.

Ple ordinari
8:00 pm

Ordre del dia:

1- Aprovació de l'acta de la sessióanterior

2- Aprovació inicial de la Relació de Llocs de Treball valorada

3- Aprovació inicial del Pressupost General per a l'exercici de 2019

4 - Informe de l'Alcaldia

5- Precs, preguntes i control als òrgans de govern

L'alcalde