AGENDA

Sunday, December 16 2018

2n Mercat de Nadal
12:00 am

Els artistes colomencs i de tota la comarca de la Selva són convidats a participar en una exposició col·lectiva d’art que té per finalitat exposar els seus treballs i animar la venda i el regal d’obres d’art per Nadal. És el segon any que es fa l’exposició. Els artistes trien les obres que volen exposar i hi posen preu. No és pas la sala però que fa les vendes, són els artistes directament.

El Rostre de l'Ànima
12:00 am

En Jordi Parera fa escultures de fusta d’aspecte aspre i primitiu que recorden les màscares i els caps esculpits dels ídols ancestrals de les societats tradicionals africanes, del sud-est asiàtic o de l’Oceania. Els atributs que permeten identificar les seves escultures com a caps humans hi són reduïts a l’expressió més essencial, a la pura indicació de la seva humanitat. I no sempre semblen humanes. L’escultor treballa preferentment la fusta, que poleix i entinta per a destacar-ne la materialitat orgànica.

Els Àngels - el Montigalar - Monells
7:00 am

 

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA

Sortida matinal del Santuari dels Àngels a Monells passant pel cim del Montigalar.
Recorregut - 
Hores efectives de marxa - 

Partits de futbol amb gurdiola solidària
9:00 am

Durant tot el dia es podran fer aportacions voluntàries a la guardiola solidària.

Revés al càncer
10:00 am
Espectacle: On Dance Center & EMM Josep Carbó
11:00 am

Actuació dels alumnes de l'escola de ball On Dance Center i música en direte de l'Escola Municipal de Música Josep Carbó

Exhibició de judo del Club Ippon Farners
11:00 am
Ball a la Llar de Jubilats
5:30 pm

 

Actuacions del mes de novembre

Dia 4 - David Casas

Dia 11 - Paco de Breda

Dia 18 - Josep Llagostera

Dia 21 - Chus

Dia 25 - Duet Sensaciones

Actuacions del mes de desembre

Dia 2 - Jordi Giró

Dia 9 - Anna Macias

Dia 16 - Xus Marcos

Dia 23 - Francesc Mas

Dia 31 - Paco de Breda

Exhibició nadalenca de l'escoleta del Club Rítmica Farners
6:00 pm
Ruth i Mercè: Separades... i què?
7:00 pm

La Ruth fa més de 10 anys que ha fet els 40. S’acaba de separar, el seu marit l’ha deixat per la seva secretària de 20 anys. S’ha quedat sense feina i està pendent de desnonament. Per sort, compte amb la Mercè, la seva millor amiga. La Mercè, més jove que la Ruth, tronera i esbojarrada, s’ha proposat animar-la a fer el pas, no tan sols a canviar de casa, sinó també a il·lusionar-se amb un canvi radical de vida. Totes dues amigues resolen els seus conflictes mostrant-nos un ventall de situacions còmiques i de solucions divertides,… en les quals, ai, ens podem reconèixer fàcilment.