AGENDA

Friday, November 9 2018

La Cadira
12:00 am

Esther Polo, artista seleccionada en el programa Art en Ruta que promou el Consell Comarcal de la Selva, pren un element gairebé banal del nostre entorn quotidià, una simple cadira, amb la qual crea una instal·lació artística que suggereix en el visitant imatges i vivències inèdites. L’artista de Sant Hilari, que és membre del col·lectiu osonenc Ex Abrupto, utilitza les cadires de manera recurrent en la seva obra artística. Les ha fotografiades, n’ha fet dibuixos i gravats. Instal·la la cadira a la Casa de la Paraula, que n’acollirà la instal·lació expectant.

Ratafies presentades al 37è Concurs de Ratafia
12:00 am

El Concurs de Ratafia és l’acte central i participatiu més important de la Festa de la Ratafia, que se celebra cada any el segon cap de setmana de novembre. Les bases per participar al concurs, entre d’altres requeriments, estableixen que totes les ratafies han de tenir nou verda entre els seus ingredients, han de ser de producció casolana i, és clar, no poden contenir additius artificials. Si es respecten aquestes regles senzilles tothom pot participar al concurs. Totes les ampolles de ratafia s’exposaran a la Casa de la Paraula, els dies de la festa.

Francisca: una dona enamorada del bosc
12:00 am

L’exposició reivindica la figura de la ratafiaire, bosquerola, eixarcoladora i recol·lectora d’herbes Francisca Pastells i Turà, referent que va inspirar els iniciadors de la Festa de la Ratafia. Tot i la seva senzillesa, amb el seu caràcter amable, el seu esperit de traball i els seus coneixements del bosc, va deixar una empremta en la memòria col·lectiva de Santa Coloma de Farners.

37a Festa de la Ratafia
11:15 am to 9:00 pm

Podeu consultar aquí lel programa de la 37a Festa de la Ratafia

Kilimanjaro
7:00 pm

Tres socis del Centre Excursionista Farners, en Quim Marés, en Pau Parés i en Josep Gispert, van assolir el mes de desembre de l'any passat el cim del Kilimanjaro, el més alt del continent africà.
El Kilimanjaro, que és un volcà inactiu, està situat a Tanzània i en el seu punt més alt, l'Uhuru Peak, arriba als 5.896 metres d'altitud.

Comando Impro
10:00 pm

Els actors de la companyia Impro Barcelona fan un espectacle de teatre de carrer que no té guió, ni escenografia ni, gairebé tampoc, gens de vergonya. Els actors són uns improvisadors bregats d’espectacles d’humor que en els seus espectacles es proposen sorprendre els espectadors amb històries de terror, amor i acció. Atenció, que aquestes històries fan servir de vegades un llenguatge groller, de manera que els menors de 16 anys han d’anar acompanyats dels pares,... no fos cas que algú se sentís ofès.