AGENDA

Sunday, October 14 2018

Fotografia estereoscòpica del fons Vilallonga
12:00 am

El passat 2009 la família Vilallonga -en Jesús Carles de Vilallonga i la seva muller, Katherine Slusher- va fer donació al fons de l’Arxiu Comarcal de la Selva d’un extens llegat documental del patrimoni familiar. Aquest conjunt, entre d’altres documents, inclou una col·lecció de fotografies estereoscòpiques sobre placa de vidre que es daten entre principis del segle XX i els anys trenta.

Llum elèctrica
12:00 am

El pintor colomenc Josep Maria Fontanet exposa la seva producció artística més recent a la Casa de la Paraula. L’exposició, que titula Llum elèctrica, aplega un conjunt de pintures a l’oli que tenen com a nexe comú la il·luminació artificial, a voltes dura, de paisatges i estances interiors deshabitats que l’artista retrata amb un estil realista.

Montserrat Abelló, visc i torno a reviure
12:00 am

El govern de la Generalitat de Catalunya va acordar commemorar el centenari del naixement de Montserrat Abelló i Soler. La Institució de les Lletres Catalanes i els hereus de Montserrat Abelló impulsen conjuntament l’Any Montserrat Abelló, amb la col·laboració d’altres entitats i institucions. 

16a Etap de la Ruta del Ter
7:00 am
 
HORA DE TROBADA
7 hores. Aparcament del poliesportiu dels Saioners
Ball a la Llar de Jubilats
5:30 pm

 

Actuacions del mes de novembre

Dia 4 - David Casas

Dia 11 - Paco de Breda

Dia 18 - Josep Llagostera

Dia 21 - Chus

Dia 25 - Duet Sensaciones

Actuacions del mes de desembre

Dia 2 - Jordi Giró

Dia 9 - Anna Macias

Dia 16 - Xus Marcos

Dia 23 - Francesc Mas

Dia 31 - Paco de Breda

Cap a l'Espai Sideral
7:00 pm

El popular músic i humorista Quim Vila, conegut per la seva participació en programes de ràdio i televisió, arriba a l’Auditori amb un espectacle humorístic i irreverent que construeix a base d’speechs irònics, marca de la casa, que s’inspiren en el procés independentista català i algunes de les millors i més divertides declaracions de polítics de l’unionisme cavernícola. Espectacle divertidíssim en el qual en Quim es defensa sol davant del seu públic, un públic que també li és còmplice.

Direcció i interpretació: Quim Vila.

Durada: 1 h 20 minuts.