AGENDA

Sunday, October 7 2018

Fotografia estereoscòpica del fons Vilallonga
12:00 am

El passat 2009 la família Vilallonga -en Jesús Carles de Vilallonga i la seva muller, Katherine Slusher- va fer donació al fons de l’Arxiu Comarcal de la Selva d’un extens llegat documental del patrimoni familiar. Aquest conjunt, entre d’altres documents, inclou una col·lecció de fotografies estereoscòpiques sobre placa de vidre que es daten entre principis del segle XX i els anys trenta.

Llum elèctrica
12:00 am

El pintor colomenc Josep Maria Fontanet exposa la seva producció artística més recent a la Casa de la Paraula. L’exposició, que titula Llum elèctrica, aplega un conjunt de pintures a l’oli que tenen com a nexe comú la il·luminació artificial, a voltes dura, de paisatges i estances interiors deshabitats que l’artista retrata amb un estil realista.

Montserrat Abelló, visc i torno a reviure
12:00 am

El govern de la Generalitat de Catalunya va acordar commemorar el centenari del naixement de Montserrat Abelló i Soler. La Institució de les Lletres Catalanes i els hereus de Montserrat Abelló impulsen conjuntament l’Any Montserrat Abelló, amb la col·laboració d’altres entitats i institucions. 

Sortida a la cova d'Anes, Cerdanya
7:00 am
LLOC DE TROBADA
Aparcament del poliesportiu dels Saioners
HORA DE TROBADA
7 hores
Ball a la Llar de Jubilats
5:30 pm

 

Actuacions del mes de novembre

Dia 4 - David Casas

Dia 11 - Paco de Breda

Dia 18 - Josep Llagostera

Dia 21 - Chus

Dia 25 - Duet Sensaciones

Actuacions del mes de desembre

Dia 2 - Jordi Giró

Dia 9 - Anna Macias

Dia 16 - Xus Marcos

Dia 23 - Francesc Mas

Dia 31 - Paco de Breda

Vilobí Màgics
6:00 pm

Auditori municipal · 18 h

La companyia selvatana Vilobí Màgics, fundada l’any 2005, és integrada per dos joves mags, en Pau i en Nil, i una eficaç ajudant que els assisteix en alguns números, la Judit. Varen actuar a l’Auditori fa un parell d’anys i encara en recordem alguns dels trucs més divertits. Els mags vilobinencs faran un espectacle de trucs clàssics de màgia i en presentaran alguns de creació seva. L’espectacle necessita, en algun moment, de la col·laboració del públic, de manera que si no voleu sortir a l’escenari ja convé que seieu unes quantes files enrera.