AGENDA

dissabte, juny 16 2018

Curs intensiu d'anglès
9:00 am
Un tren pot amagar l'altre, d'Àlex Nogué
12:00 am

Àlex Nogué (els Hostalets d’en Bas, 1953) presenta un exposició de fotografies manipulades amb tècniques no digitals i una gran peça d’instal·lació que ocupa bona part de la sala, materials amb els quals proposa al visitant una reflexió sobre la complexa i contradictòria relació de l’home contemporani amb les imatges.

Petits artistes, curs 2017-2018 - Dibuix i pintura
12:00 am

Els alumnes de 4t, de nou i deu anys, del cicle d’educació primària de les escoles La Salle i Sant Salvador d’Horta que han participat, durant tot el curs, en els tallers de creativitat i art de la Casa de la Paraula que tutoritza Mariona Terrats, exposen una selecció del seus treballs abans de marxar de vacances. Els collages i les obres de tècnica mixta sobre paper i cartolina que han treballat als tallers sorprenen pels seus colors i expressivitat. L’exposició és la cloenda del taller.

 

Bingo especial i pica-pica
6:00 pm
Una mujer fantàstica
7:00 pm

SINOPSI

Marina, una jove cambrera aspirant a cantant i Orlando, vint anys més gran, planejen un futur junts. Després de la sobtada mort d’ell, ella haurà d’enfrontar-se a les sospites, prejudicis i violència de la seva família, que la considera una aberració per ser una dona transgènere. Marina haurà de lluitar i resistir per arribar a ser una dona fantàstica.

FITXA TÈCNICA

 Direcció: Sebastián Lelio

 Guió: Sebastián Lelio, Gonzalo Maza

 Música: Mathew Herbert

 Estrena: Setembre de 2017

 Durada: 104 min.

 Gènere: Drama

Festa del Roser de Sant Pere Cercada
7:00 pm
Liceu a la fresca
10:00 pm

L’objectiu del Liceu a la fresca és difondre la música i l’òpera al major nombre de ciutadans ampliant així la cultura operística del país. El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere, amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: El Liceu de Tots.