AGENDA

divendres, juny 15 2018

Curs intensiu d'anglès
9:00 am
Un tren pot amagar l'altre, d'Àlex Nogué
12:00 am

Àlex Nogué (els Hostalets d’en Bas, 1953) presenta un exposició de fotografies manipulades amb tècniques no digitals i una gran peça d’instal·lació que ocupa bona part de la sala, materials amb els quals proposa al visitant una reflexió sobre la complexa i contradictòria relació de l’home contemporani amb les imatges.

Petits artistes, curs 2017-2018 - Dibuix i pintura
12:00 am

Els alumnes de 4t, de nou i deu anys, del cicle d’educació primària de les escoles La Salle i Sant Salvador d’Horta que han participat, durant tot el curs, en els tallers de creativitat i art de la Casa de la Paraula que tutoritza Mariona Terrats, exposen una selecció del seus treballs abans de marxar de vacances. Els collages i les obres de tècnica mixta sobre paper i cartolina que han treballat als tallers sorprenen pels seus colors i expressivitat. L’exposició és la cloenda del taller.

 

Sons de Farners
7:00 pm
Vot femení a la II República i l'evolució del feminisme, a càrrec Gemma Busquets
8:00 pm

La banyolina Gemma Busquets, periodista d’El Punt Avui, ens presentarà el seu treball de recerca El vot femení a la premsa de les comarques gironines (1931-1936), projecte amb el qual va guanyar l’any passat la II Beca Carles Rahola, convocada per l’Ajuntament de Girona en el marc dels premis Carles Rahola.