AGENDA

Saturday, June 9 2018

Curs intensiu d'anglès
9:00 am
Mentawai, de Marina Calahorra
12:00 am

Els Mentawai son una tribu indígena que viu en una illa de l’oest d’Indonèsia. Durant segles aquest poble ha viscut d’acord amb els seus costums i ideologia ancestrals, fins fa aproximadament 20 anys, quan un grup de missioners cristians varen arribar a l’illa suggerint-los convertir-se a la seva religió. Els missioners no varen intentar canviar-ne els costums, a diferència d’un grup islàmic aparegut recentment. La construcció d’una mesquita al bell mig de la selva ha estat el primer pas d’un extens programa per desenvolupar les comunitats locals.

Un tren pot amagar l'altre, d'Àlex Nogué
12:00 am

Àlex Nogué (els Hostalets d’en Bas, 1953) presenta un exposició de fotografies manipulades amb tècniques no digitals i una gran peça d’instal·lació que ocupa bona part de la sala, materials amb els quals proposa al visitant una reflexió sobre la complexa i contradictòria relació de l’home contemporani amb les imatges.

Petits artistes, curs 2017-2018 - Dibuix i pintura
12:00 am

Els alumnes de 4t, de nou i deu anys, del cicle d’educació primària de les escoles La Salle i Sant Salvador d’Horta que han participat, durant tot el curs, en els tallers de creativitat i art de la Casa de la Paraula que tutoritza Mariona Terrats, exposen una selecció del seus treballs abans de marxar de vacances. Els collages i les obres de tècnica mixta sobre paper i cartolina que han treballat als tallers sorprenen pels seus colors i expressivitat. L’exposició és la cloenda del taller.

 

Inauguració de l'exposició
12:00 pm

El passat 2009 la família Vilallonga -en Jesús Carles de Vilallonga i la seva muller, Katherine Slusher- va fer donació al fons de l’Arxiu Comarcal de la Selva d’un extens llegat documental del patrimoni familiar. Aquest conjunt, entre d’altres documents, inclou una col·lecció de fotografies estereoscòpiques sobre placa de vidre que es daten entre principis del segle XX i els anys trenta.

Trobada de corals
5:00 pm

Amb la participació de les corals de les llars de jubilats de Lloret de Mar, Sant Antoni de Calonge, Torroella de Montgrí, La Cellera de Ter, Arbúcies, La Nostra Llar de Santa Coloma de Farners i més.

 

 

Recordant Corpus de Sang
7:00 pm

Intervindran:

 

Assumpció Cantalozella i Joaquim Carreras. En el 15è aniversari i amb motiu de la seva reedició.

Joaquim Carreras, arxiver comarcal, introduirà en el context internacional del conflicte i Assumpció Cantalozella, autora de la novel·la, guardonada amb el premi Calders, explicarà com es van viure a Catalunya i a Santa Coloma de Farners aquests grans fets que canviarien Europa.

JepSus Quintet
9:00 pm

El quintet JepSus, de música de jazz, és format per la cantant i violinista Laia Masdeu i els músics Jesús Torrent, a la guitarra, Joan Sadurní, al piano, Pere Coma, al contrabaix, i Enric Canada, a les percussions. Proposen un concert, de cloenda de la temporada de música de l’Auditori, de música de jazz i de fusió plena de colors i matisos musicals que té per objectiu declarat, diuen, passar una vetllada agradable d’estiu. Per ajudar-hi, el preu del tiquet inclou un ressopó fred i una copa de cava prèvia al concert.

Entrada anticipada: 13 €

Entrada general: 15 €