AGENDA

dissabte, juny 2 2018

Mentawai, de Marina Calahorra
12:00 am

Els Mentawai son una tribu indígena que viu en una illa de l’oest d’Indonèsia. Durant segles aquest poble ha viscut d’acord amb els seus costums i ideologia ancestrals, fins fa aproximadament 20 anys, quan un grup de missioners cristians varen arribar a l’illa suggerint-los convertir-se a la seva religió. Els missioners no varen intentar canviar-ne els costums, a diferència d’un grup islàmic aparegut recentment. La construcció d’una mesquita al bell mig de la selva ha estat el primer pas d’un extens programa per desenvolupar les comunitats locals.

Un tren pot amagar l'altre, d'Àlex Nogué
12:00 am

Àlex Nogué (els Hostalets d’en Bas, 1953) presenta un exposició de fotografies manipulades amb tècniques no digitals i una gran peça d’instal·lació que ocupa bona part de la sala, materials amb els quals proposa al visitant una reflexió sobre la complexa i contradictòria relació de l’home contemporani amb les imatges.

XXIII Ruta d'en Serrallonga
8:00 am

 


CAL PORTAR

- Esmorzar i dinar.

- Aigua (min. un litre).

Conferència «Què mirem quan mirem?»
12:00 pm

Activitat complementària

Monestir budista
5:00 pm
"El monestir budista de Santa Coloma de Farners obre les seves portes a qui el vulgui visitar l'11 de maig i el 2 de juny a les 17h.