AGENDA

divendres, març 23 2018

L’esperit intangible: llum aigua aire
12:00 am

El badaloní Gerard Sala (Tona, 1942), que ha estat molts anys professor a la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, és pintor -i dibuixant i escultor- i poeta. I ho és alhora, d’una manera indestriable, no pas en l’exercici altern d’una i altra disciplina. Compon poesia paral·lelament a la realització de les obres visuals i, desfent el camí que el mena de l’una a l’altra, expressa en paraules poètiques els continguts essencials de la seva obra artística.

Mostra de treballs de recerca Selva I
12:00 am

Els alumnes de batxillerat de sis instituts de la comarca de la Selva exposen una selecció dels treballs de recerca premiats -els més originals, els de més ambició i complexitat- en els quals han treballat durant el darrer curs. L’exposició sorprèn per la diversitat dels treballs i, molts, per l’atreviment del projecte triat i com arriben a resoldre’l amb èxit. Cada treball i l’exposició mateixa, per als seus visitants, serveixen per descobrir la vocació i el talent dels que han de ser, ben aviat, els homes i dones creatius, tècnics i científics de la nostra societat.

Esglésies parroquials dels segles XVII i XVIII al sud del bisbat de Girona
12:00 am

Les esglésies i demarcacions parroquials són la base de l’estructura territorial del país i els temples, els llocs de culte, però també l’espai privilegiat de trobada i expressió de les complexes relacions socials i de poder de la societat agrària i vilatana que, amb pocs canvis, ha perviscut fins fa poc. Als segles XVII i XVIII moltes de les esglésies selvatanes es varen reedificar o remodelar àmpliament per adaptar la seva estructura a una població creixent, d’una banda, i als requeriments litúrgics imposats per les disposicions de la llavors recent reforma catòlica, de l’altra.

Taller de música amb Quartet Mèlt
5:30 pm

Taller amb el grup Quartet Mèlt, previ al concert programat per al mateix dia.

Els guanyadors de la 3a edició del programa Oh Happy Day faran un concert amb xerrada prèvia per donar a conèixer el secret del seu èxit i ensenyar el seu mètode de treball.

 

Comportament no verbal i detecció de la mentida: les emocions ens parlen!
7:00 pm

Comportament no verbal i detecció de la mentida: les emocions ens parlen!

Voleu saber què expressa el nostre cos, sovint sense adornar-nos-en?

A càrrec de Jaume Amer, especialista en comportament no verbal i detecció de la mentida.

Quartet Mèlt
7:00 pm

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya. La formació és coneguda per la seva participació en el concurs musical de TV3 Oh happy day, del qual varen ser guanyadors l’any 2015. Han publicat dos discos: Maletes, l’any 2016, i Xarrampim!, el 2017. Amb l’espectacle Bestial, que arriba a l’Auditori, proposen un concert amb un repertori de cançons d’arreu del món que són dedicades a animals de tota mena. De fet, ens diuen, el món animal és ple de criatures musicals.