Conferència: "L'excursionisme gràfic i la mida de totes les coses"

A càrrec de Salvador Sala

Descripció

Els que ja portem molts anys trescant muntanya amunt i muntanya avall estem adobats en orientar-nos amb els accidents geogràfics i algun element afegit amb l’ajuda de un mapa,  vell, atrotinat i a voltes ple d’anotacions corregint les imprecisions i correccions que el temps anava configurant.

Avui, en plena era del GPS, on hom sense la mínima experiència creu que pot menjar-se el mon amb una petja baixada d’Internet sense les mínimes garanties de la seva idoneïtat pel seu cas, segueix havent gent que segueix la vella escola fil per randa, altres que hem entès la seguretat que ens dona un GPS amb una traça comprovada sobre un bon mapa, com també hi ha cartògrafs excursionistes entestats en crear nous mapes de qualitat útils a aquells que viuen la natura amb una certa seguretat.

Aquest es el cas d’en Salvador Sala, anima de Monteditorial que ens parlarà de la seva afició i com ho plasma en la seva feina facilitant, o no, a aquells que utilitzin els mapes que tant curosament ha produït. En Salvador ens parlarà de tot això i més en la seva xerrada.


 

Data inici - fi

11/05/2018

Hora inici - fi

20:00

Localització

Sala d'actes de la Biblioteca Joan Vinyoli

Preu

Activitat gratuïta

Organitza

Centre Excursionista Farners

Correu electrònic

centre@cefarners.cat

Comparteix