Concert de Joana Serrat

Descripció

Amb el seu primer disc, l'autoeditat "The Relief Sessions" (2012), Joana Serrat va ser escollida Artista Destacada de la Setmana al web de Nashville Noisetrade. Va debutar com a actriu a Family Tour, el primer llargmetratge de Liliana Torres, en el qual apareix juntament amb Núria Gago, i va actuar en directe a la desfilada de la marca catalana YERSE a la passarel·la 080 de Barcelona.

El 2014 ha publicat "Dear Great Canyon" amb El Segell del Primavera. Aquest segon treball ha estat produït per Howard Bilerman, nominat a un Grammy per aquesta mateixa tasca en el mític "Funeral" (2004) d'Arcade Fire, i compta entre els músics de gravació amb la col·laboració dels canadencs Gavin Gardiner (The Wooden Sky) i Mike O'Brien (Vic Chesnutt).

Mentre 'The Blizzard' és escollida Cançó de la Setmana per la mítica botiga anglesa Rough Trade, l'àlbum entra en la llista de discos més venuts a Espanya (AFYVE) i les seves cançons comencen a sonar regularment en emissores nacionals i internacionals com la BBC6 britànica, la BBC Scotland i la ABC (la ràdio nacional d'Austràlia).

La gira de presentació l'ha dut a actuar en més de 70 concerts dins i fora de la nostra geografia, visitant països com Portugal, Anglaterra, Holanda, Luxemburg i Bèlgica

Joana Serrat ha obtingut recentment el guardó al Millor Àlbum Nacional de l'Any, entregat pel jurat professional dels Premios Pop-Eye, i el Premi de la Crítica al Millor Àlbum Català de l'Any en Altres Llengües, otorgat per Enderrock.

Data inici - fi

21/01/2017

Hora inici - fi

20:00

Localització

Auditori Municipal

Organitza

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Website

www.scf.cat

Comparteix